Life-Science

Bloggen om sådant som gör livet enklare

Bli ditt riktiga jag

Plastikkirurgi är ett hett ämne och alla har en åsikt. Det finns väldigt mycket förutfattade meningar kring plastikkirurgi också, det går sällan att diskutera skönhetsoperationer utan att stämningen blir laddad.

Din rätt att blomma ut

Vissa befinner sig i lägret där all form av plastikkirurgi är fel, utom möjligen återställande av kroppsdelar efter sjukdom/olyckor. Andra omfamnar plastikkirurgi fullkomligt och använder den för att manipulera sitt utseende till max, ibland till den grad att resultaten blir skrämmande. Detta är motpolerna; absoluterna. Man måste inte välja att tillhöra en av de två utan kan välja sin egen relation till plastikkirurgi. Man ska aldrig ta lätt på operationer, men det är det nog få som gör.

Har man å andra sidan någon del av sitt utseende som man känner hämmar en; som man vet skulle förändra ens självbild, ens vardag och ens liv att få omgjort - varför ska man då låta moraliska betänkligheter stoppa en? Vi har ett liv och det är hög tid att samhället accepterar varje människas rätt att få blomma ut till sitt riktiga jag.

Plastikkirurgi Experten - ett tryggt val

Plastikkirurgi Experten är ett plastikkirurgicentrum som erbjuder plastikkirurgi i Stockholm. Plastikkirurgi Experten är själv medicinskt ansvarig och arbetar själv som plastikkirurg och kliniken erbjuder ett brett spann av ingrepp såväl som icke-invasiva behandlingar. Plastikkirurgi Experten är ett mycket bra alternativ för den som vill genomgå en bröstförstoring i Stockholm.

 

24 Apr 2016