Life-Science

Bloggen om sådant som gör livet enklare

Dags att beställa vinterdäck

Jag vet att det är sommar än, eller så kallad sommar, men snart är vinter och då är det bäst att se till att man har vinterdäck att sätta på sin bil. Det är viktigt att komma ihåg att man enligt lag ska ha på dem mellan 1 december och 31 mars om det råder så kallad vinterväglag. Är det dubbdäck, så är det andra datum att komma ihåg, nämligen perioden 1 oktober till 15 april, men man kan få använda dem under andra perioder, om det är just vinterväglag som det heter, eller risk att det ska bli det. Jag vet att mina vinterdäck från förra året är slitna, så ska köpa nya billiga vinterdäck hos Nordendäck. Har tidigare köpt sommardäck där med och det är så enkelt när man kan beställa dem på nätet. Nordendäck samarbetar dessutom med ungefär 1000 partners, varav 600 av dem kan ta emot leveranser av däck. Det innebär att man kan få sina däck levererade till en verkstad nära där man bor samt att man kan få hjälp att sätta på dem.

Olika typer av däck

Nordendäck har utöver vinterdäck även sommardäck,dubbdäck, fälgar och kompletta hjul som man kan köpa online. De har även däck från många däcktillverkare. Nordendäck har bland annat:

Nordendäck har dessutom fri frakt från 2 däck och öppet köp i 30 dagar! Man söker enkelt fram rätt sorts däck på deras hemsida och klickar på beställ.

28 Aug 2015