Life-Science

Bloggen om sådant som gör livet enklare

Elcykel i julklapp

Hur har eran jul varit? Det var ju julafton igår. En riktigt bra dag var det för mig i alla fall. Det var god mat, godis och mys med familjen. Sedan en massa bra julklappar med. Jag hade önskat mig en elcykel. Testade en sådan i somras och kände att jag ville köpa en elcykel. Men så tänkte jag det, att varför inte önska mig det i julklapp istället, så det gjorde jag. Och det gick ju vägen. Jag kan nu cykla en massa sedan när det blir väder för det. 

Snart är det nyårsafton

Nu när julen är över så har vi i alla fall nyårsafton kvar. Det är inte fel att fira det på bästa sätt. Här blir det en god middag med vänner och gott att dricka. Champagne att skåla in det nya året med. Sedan var det ju det där med nyårslöften. Har inga direka att ge, har ni?

Ser fram emot 2020

Jag ser fram emot nästa år i alla fall. Jag har en massa planer. Jag ska ut och resa mer bland annat tänker jag. Sedan tänkte jag även gå lite olika kurser, lära mig mer saker. Saker som gör livet lättare. Kanske ska ta en cykelsemesteter nu med då. Eftersom att jag har en elcykel. Har alltid velat cykla längs med Göta Kanal, så det kanske jag ska göra nu då. Fast inte själv, gärna med ett gäng vänner, är roligare så!

25 Dec 2019