Life-Science

Bloggen om sådant som gör livet enklare

En komplett mediafirma

I tider då allt handlar om att synas - både privat och professionellt - så finns det stort värde i företag som är experter på att få en att just synas. Men det räcker inte med att bara synas, man måste sticka ut; göra intryck; etsa sig fast i människors sinnen. Hur gör man det på bästa sätt? Jo, man använder de verktyg som bäst lämpar sig för ens egna, unika behov och förutsättningar.

Att synas

Jag ska försöka tala lite mer konkret. På privat plan använder man sociala medier för att synas och kommunicera och där spelar forum som Facebook, Twitter och Instagram väldigt stora roller. Bloggar är också populärt. Vem som helst kan starta en blogg eller ett instagramkonto, men kontot kommer bara att få många följare om det levererar något nytt, annorlunda eller synnerligen attraktivt.

Samma sak gäller företag och även om sociala medier som de som nämnts ovan är väldigt viktiga även för företag, så måste man vidta väldigt många fler åtgärder för att höras i bruset. Exakt vad för åtgärder man bör vidta skiftar mellan olika företag, produkter och idéer, marknadsföring ska alltid anpassas efter varje företags unika förutsättningar och behov.

Rätt reklamfirma är nyckeln till framgång

Det finns en nystartad reklamfirma som förstått vidden av detta - Bulldog Media Group. Bulldog Media har sitt huvudkontor i Göteborg och samarbetar nära med flera av landets största tryckmedier, samtidigt är man experter på SEO.

11 Jun 2016