Life-Science

Bloggen om sådant som gör livet enklare

Enklare att tapetsera!

På denna blogg gillar vi saker som gör livet enklare! Att tapetsera är det många som tycker är svårt. Tapeterna går sönder, de klistrar ihop sig eller så hinner limmet torka. Men det finns billiga fototapeter som är superenkla att sätta upp! På Tapetstore.se kan du välja mellan 30 miljoner motiv, eller varför inte ladda upp egna foton? Sedan när du får hem dem, så ska du se hur enkla de är att få upp! Dessa tapeter är nämligen av typen ”non-wowen easy up”. Du sätter limmet direkt på väggen och inte tapeten. Dessa tapeter är även tjockare och går inte sönder i första taget. Enklare att tapetsera kan det inte bli!

Beställ tapeter hos Tapetstore

På Tapetstores hemsida är det enkelt att beställa och att ladda upp dina foton! De har även en köpguide som du kan följa, samt beskrivning på hur du laddar upp och beskär egna bilder. Sedan kan du enkelt i kassan bestämma om du vill betala direkt, med kort, faktura eller ta det på delbetalning. Det är enkelt att beställa fototapeter hos Tapetstore!

Tapetstore erbjuder:

Det är enkelt att välja ut vilka tapeter du vill ha och sedan beställa dem direkt på Tapetstores hemsida. Med snabb och fri frakt på alla tapeter och dessutom garanti på dem så har du snart ett nytapetserat rum.

3 Jun 2015