Life-Science

Bloggen om sådant som gör livet enklare

Enklare småföretagande

Sverige har aldrig haft så många små, egenföretagare som idag. Det är en tacksam sits att få driva eget företag i Sverige, även om skatterna är höga. Ändå är det inte alla det ligger för att ägna sig åt bokföring och fakturering och allt som detta för med sig. Dessutom kräver processen tålamod och en del nerver. Man stöter alltid på ohederliga kunder som strular med betalningar och annat. Det kan vara väldigt frustrerande för en ensam företagare som jobbar hårt på att få allt att gå runt.

Fakturaköp

Det finns en suverän tjänst för alla er därute som kämpar på för egen maskin, och tjänsten hittar du på invoice.se. Invoice.se erbjuder en rad olika fakturatjänster som:

Du som tycker att dessa saker tar för mycket tid eller energi, eller helt enkelt känns för otryggt kan slippa med hjälp av invoice.se. Du binder inte upp dig för någonting och betalar inga fasta avgifter - bara en liten summa för de tjänster du väljer att utnyttja, när du vill utnyttja dem.

En idé helt i vår smak

Vi här på life-science älskar denna typ av innovativa företag; företag som skannat av arbetsmarknaden, upptäckt ett behov och tagit fram en tjänst som folk verkligen behöver. Att slippa hålla på och administrera räkningar, jaga de som dröjer med att betala och vänta på att få betalt är guld värt för många - och tjänsten är inte särskilt dyr.

Besök inovice.se för att få reda på mer.

5 Jun 2016