Life-Science

Bloggen om sådant som gör livet enklare

Förenkla din träning

Det ska inte vara svårt att träna, jobbigt kan det vara, det är ju meningen att svettas lite, men det går att förenkla hur man tränar och vad man kan få ut av det. Här kan du läsa om ett kosttillskott som är en bra hjälp på vägen. Det heter Fitline och fungerar för olika utövare av sport och träning. Att komma iväg och träna kan vara en av svåraste sakerna, när man väl är där är det ofta enkelt. Du kan förenkla att komma iväg till träningen genom att alltid ha packat en träningsväska. 

Ta hjälp av ett proffs

Ett annat sätt att förenkla sin träning på är att ta in en PT, som kan lägga upp ett schema åt dig hur du ska träna och på vilket sätt och även stötta dig under din träning. Det är bra mycket enklare att träna då man har någon bredvid sig. Det kan även vara bra att träna med en kompis. Det ger även en bra motivation att gå och träna. 

Träna det du gillar

Att komma iväg till en träning man avskyr att göra, det är ju inte så lätt. Då är det bra att se till att välja en träningsmetod man faktiskt gillar att göra. Är det roligare att simma än att springa, satsa då på det. Testa på nya saker, du kanske hittar en massa kul saker du inte visste fanns att träna!

14 Feb 2019