Life-Science

Bloggen om sådant som gör livet enklare

Mexico – ger dig nutid och forntid

Resor till Mexico och huvudstaden Mexico City kan du boka med Inca Tours. Landet är variationsrikt och du hittar en blandning av moderna byggnader och en smak av äldre tider genom Mexikos kulturskatter. Mexico har en av världens största moderna städer liksom de har lämningar av indiankulturer som Mayafolket och Aztekerna. Upplev Mexiko genom att boka med Inca Tours. Se allt från moderna byggnader till uråldriga pyramider och njut av det mexikanska köket.

Kulturskatter i Mexiko

Inca Tours erbjuder en resa som de kallar för Mexikos kulturskatter. Den tar dig med på en oförglömlig resa genom svunna storhetstider. Detta är en resa för dig som vill uppleva en del av historien och se Mexikos kultur och dess skatter på nära håll. Med denna resan får du bland annat uppleva:

Denna resa tar dig med genom tid och rum och du får uppleva historiens vingslag på nära håll. Om du vill kan du avsluta din resa med att sola och bada i underbara Cancun.

Läs mer om Mexikos kulturskatter

Läs mer på Dn.se om världsarvet Chicen Itzá som är ett av jordens sju nya underverk. Läs om mayaindianerna och hur de på sexhundratalet började bygga unika tempel här. Gå sedan ut på Inca tours hemsida och boka dig en resa till Mexico så att du själv får uppleva och se detta fantastiska land. Med Inca Tours har du flera möjligheter och du kan boka gruppresor, rundturer och dessutom skräddarsy din resa precis så du vill ha den.

21 Sep 2015